Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@06:01:46 GMT

لزوم برخورد با افراد غیرحرفه‌ای در حوزه درمان

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۰۶۴۶

لزوم برخورد با افراد غیرحرفه‌ای در حوزه درمان

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: امروزه افراد غیرحرفه‌ای در حوزه درمان بیماری‌ها در کشور دخالت می‌کنند که باید به طور جدی با آنها برخورد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محسنی بندپی در پنجمین سمینار تازه‌های الکتروتراپی‌ در هتل المپیک‌ تهران، اظهار کرد: متأسفانه امروزه‌ شاهد هستیم‌ که رشته‌های مختلف‌ پزشکی در حوزه درمان بیماری‌ها دخالت می‌کنند که برخی از این رشته‌ها در درون‌ وزارت بهداشت‌ به علت هم پوشانی‌ با سایر رشته‌ها در زمینه درمان بیماری‌ها وارد عمل می‌شوند و برخی نیز حتی فاقد صلاحیت علمی و حرفه‌ای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروزه‌ شاهد هستیم که فارغ‌التحصیلان‌ رشته تربیت‌ بدنی در همه نقاط کشور در رشته‌ فیزیوتراپی‌ دخالت می‌کنند، در حالی که این اقدامی غیرمجاز است اگر ما صلاحیت‌ حرفه‌ای در یک امری نداشته باشیم‌ بر اساس بند اول تعزیرات‌ حکومتی‌دخالت غیرمجاز در پزشکی محسوب می‌شود و جرم سنگینی‌ دارد.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: خوشبختانه ما توانستیم به همت شعب‌ انجمن فیزیوتراپی‌ در سراسر کشور، اعضای‌ هیئت مدیره‌ و همکاران در هیئت‌ برد فیزیوتراپی‌، معاونت درمان وزارت بهداشت را ترغیب‌ کنیم‌ تا نامه‌ای را برای معاون درمان دانشگاه‌ها بنویسند و آنها را از دخالت غیرمجاز این افراد آگاه‌ کنند ولی اکنون با وجود این نامه‌ ما همچنان در جامعه شاهد دخالت غیرمجاز افراد در حوزه درمان‌ هستیم‌.

محسنی‌ بندپی‌ تأکید کرد: امیدواریم بتوانیم دست همه افرادی که به طور غیرحرفه‌ای در حوزه درمان فعالیت می‌کنند و هزینه‌های سنگینی را بر نظام سلامت تحمیل‌ می‌کنند، کوتاه کنیم‌.

وی تصریح کرد: انجمن فیزیوتراپی‌ ایران به طور جدی‌ در زمینه‌ پیگیری‌ بحث‌ دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی (DPT ) فعالیت می‌کند، جلسه‌ای را دوم مرداد ۹۶ با وزیر بهداشت داشتیم‌ که در آن جلسه‌ وزیر بهداشت‌ متقاعد شد اجرای دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی‌ در کشور انجام شود. همچنین‌ با معاونت آموزشی وزارت بهداشت نیز در تاریخ‌ ۳۱ مرداد ۹۶ ملاقات‌ داشتیم‌ و معاون آموزشی وزارت بهداشت تنها با اجرای‌ دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی‌ از مقطع‌ کارشناسی‌ ارشد موافقت‌ کرد.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: در سایر کشورها دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی‌ از مقاطع پایین‌ تحصیلی اجرا می‌شود، بنابراین‌ اجرای دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی‌ از مقطع کارشناسی‌ ارشد به نفع‌ نظام سلامت نیست‌ ما از نظر نیروی انسانی‌، بحث‌ علمی و تجهیزات‌ در کشور کمبودی نداریم‌، بنابراین اگر دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی‌ هر چه سریع‌تر اجرا شود می‌توانیم مانع از مهاجرت دانشجویان‌ به خارج از کشور و خروج ارز باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد

حسن کی‌پور، درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازی کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیئت علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیئت علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیئت علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این استادان را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیئت علمی نیز هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • برخورد با جرایم سازمان‌یافته در حوزه عفاف و حجاب/ دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین