Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: در تلاش هستیم تا شعب آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز را در شهرهای بزرگ تاسیس کنیم.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر محمدرضا آی روز شنبه در نشست خبری سومین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران اظهار داشت: با 3 دانشگاه بزرگ کشور مذاکراتی انجام شده تا شعب آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در آن شهرها راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ایجاد ارتباط بیشتر محققان و افزایش تعاملات آنان را از مهمترین اهداف راه اندازی شعب این آزمایشگاه اعلام کرد.
آی، تاسیس بانک اطلاعاتی ( بیوبانک) نقشه برداری ایران را از مهمترین فعالیت های این آزمایشگاه در سال گذشته اعلام کرد و گفت: تعداد نمونه های این بانک به حدود پنج هزار مورد رسیده است.
وی اظهار داشت: بیوبانک نقشه برداری ایران سال گذشته با 2 هزار نمونه رونمایی شد و تا پایان امسال به حدود 10 هزار نمونه خواهد رسید.
رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، تصاویر مختلف MRI و سیگنال های مغزی را نمونه های این بانک اعلام کرد و افزود: افزایش سرعت تحقیقات، کاهش هزینه و دسترسی آسان به نمونه ها از مهمترین مزیت این بانک می باشد.
آی بر لزوم ترویج آموزش در حوزه نقشه برداری مغز تاکید کرد و گفت: بیش از 100 هزار نفر ساعت طی بیش از 2 سال، آموزش تخصصی ارائه شد و در این مدت حدود 7 هزار ساعت تجهیزات مجموعه در اختیار محققان بوده است.
ادامه دارد ...
علمی * 1201*1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آزمايشگاه نقشه برداري تاسيس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، اخیرا انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور صادر شده است.

یوسف صادقیان مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

 وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که با توجه به اینکه کالا یک کالای استراتژیک بود، سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد و آزمایش‌ها مجدداً تکرار شد. ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقیمانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد.

وی افزود: این آزمایش‌ها هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده، بنابراین اعلام می‌کنیم این محموله روغن از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

دیگر خبرها

  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها