Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: به دنبال آن هستیم تا با برگزاری این سمپوزیوم‌ها آزمایشگاه‌های نقشه برداری مغز را به محققین کشور معرفی کرده و شبکه آزمایشگاهی در این حوزه راه اندازی کنیم. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران در نشست خبری که صبح امروز در محل آزمایشگاه ملی نقشه برداری برگزار شد با اشاره به اینکه سه سال است این سمپوزیوم با هدف ارائه خدمات تخصصی به محققان کشور برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این مدت توانسته ایم خدمات خوبی به محققان کشور با توزیع مناسب ارائه کنیم

آی عنوان کرد: پروژه‌های خوبی در حوزه نقشه برداری مغز ارائه شده و در حال حاضر ۶۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف کشور به همراه تیمی از دانشجویان، پروژه‌های خود را در این مجموعه به ثبت رسانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه این اعضای هیئت علمی از دانشگاه‌های مختلفی که زیر نظر وزارت علوم و وزارت بهداشت هستند طرح‌های خود را ارائه کرده اند، گفت: حدود هزار اثر توسط ۶۰۰ نفر آماده شده و از طرف دیگر ما برای ۱۵ استان کشور برنامه‌های مختلفی داشته ایم که از این بین از هر استان تقریبا بین ۳۰ تا ۴۰ نفر در این آزمایشگاه حضور یافته اند و برای آن‌ها دوره‌های علمی و عملی تخصصی برگزار شده است.

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز افزود: حدود ۱۰۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی تخصصی داشته ایم و حدودا نزدیک به ۷۰۰۰ ساعت هم تجهیزات در اختیار محققین قرار گرفته است.

رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای سال ۹۸ ساعت کاری آزمایشگاه از یک شیفت به دو شیفت ارتقا یافته و محققین از ۷ صبح تا ۱۰ شب می‌توانند از خدمات آزمایشگاه بهره‌مند شوند و البته ما در تلاشیم تا این شیفت‌ها به سه شیفت افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر اینکه در تهران و این آزمایشگاه به محققین خدمات ارائه می‌شود، افزود: به دنبال آن هستیم تا شعب آزمایشگاه در شهر‌های بزرگ نیز تاسیس شود و کار تصویربرداری و نقشه برداری از مغز به صورت شبکه‌ای ادامه یابد.

آی تصریح کرد: از فعالیت‌های عمده آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تاسیس بانک اطلاعاتی است که اصطلاحا «بایوبانک نقشه برداری مغز ایران» نامیده می‌شود. در حال حاضر ۱۰ هزار نمونه اطلاعات جمع آوری شده در این بایوبانک وجود دارد و محققین می‌توانند از طریق سامانه موضوع تحقیق خود را مشخص نمایند و ما اطلاعات را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران ادامه داد: در این بانک اطلاعاتی نمونه‌های مختلفی از انواع تصویربرداری‌ها انجام شده و دیگر نیاز نیست محقق پروژه تحقیقاتی خود را در محل آزمایشگاه و به صورت فیزیکی انجام دهد بلکه می‌تواند از نمونه‌های انجام شده با در نظر گرفتن حق مالکیت بهره برداری نماید.

وی افزود: تفاهم نامه‌هایی هم با مراکز تصویربرداری بزرگ امضا شده و این اقدام موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه برای محققینی می‌شود که در سایر شهر‌های کشور حضور دارند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تصویربرداری از مغز اعضای هیئت علمی دانشگاه ها نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

کد خبر 6100294 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه