Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد ستاری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در گفت‌‌و‌‌‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی که در واحدهای سطح استان وجود دارد گفت: در حال حاضر، 17 کارگاه و 52 آزمایشگاه در استان داریم و امکانات و تجهیزاتی که در آزمایشگاه‌‌ها وجود دارد مدرن‌‌تر و پیشرفته‌‌تر از کارگاه‌‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌‌روز‌‌ترین آزمایشگاه‌‌‌های ما درحوزه شیمی، مکانیک، سلامت و سنجش مواد غذایی بوده که تجهیزات لازم در این خصوص فراهم شده است.

وی درباره نحوه فعالیت آزمایشگاه‌‌های تخصصی دانشگاه آزاد اردبیل در سطح استان تشریح کرد: آزمایشگاه‌‌های تخصصی ما در سطح استان، به طور ویژه در خصوص میکروبیولوژی، خاک ،برق و زلزله فعالیت دارند. تمرکز اصلی ما در استان اردبیل در حوزه کشاورزی و گردشگری است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌‌‌های ما بیشتر در حوزه کشاورزی بوده و کارگاه‌‌ها در حوزه مکانیک، فنی و مهندسی فعالیت دارند. در کارگاه‌‌ها، کنار پژوهش و تحقیق تولید هم داریم؛ به عنوان مثال، کارگاه مکانیک ما به طور تخصصی به فعالیت در این حوزه می‌‌‌پردازد و خدمات‌‌‌رسانی به بیرون دانشگاه هم دارد.

ستاری درباره نحوه تعامل آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌های موجود در واحدهای استان با صنایع مختلف اظهار کرد: لیست موادی را که صنایع مختلف وارد می‌‌‌کنند از اداره بازرگانی دریافت می‌‌کنیم و با رایزنی‌‌‌های لازم وارد انعقاد قرارداد با این صنایع می‌‌‌‌‌شویم. در همین راستا، قراردادی را با صنعت لاستیک منعقد کردیم و ماده‌‌ای که از خارج کشور برای تولید این محصول وارد می‌‌شد و در حال حاضر به دلیل تحریم وارد نمی‌‌‌شود را به عنوان نمونه آزمایشگاهی تولید کردیم. از طریق این خدمات برون دانشگاهی آزمایشگاهی؛ در 6 ماه اول امسال، 150 میلیون تومان درآمدزایی داشتیم.

وی تصریح کرد: بیشتر تمرکز ما در مراکز رشد و تولیدات دانش بنیان است و حمایت ما از پژوهشگران مربوط به واحدهای استان با تحفیف همراه خواهد که مبنای اصلی این حمایت‌‌ها برگرفته از بخشنامه‌‌های رسمی سازمان مرکزی است. متاسفانه یکی از دلایل عدم استفاده پژوهشگران از امکانات آزمایشگاهی موجود در واحدهای دانشگاهی، بروکراسی اداری و نبود سامانه مرتبط برای درخواست استفاده از این امکانات بوده که منجر به مراجعه پژوهشگران ما به آزمایشگاه‌‌‌های خصوصی می‌‌‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تاکید کرد: درصددیم در حوزه آی‌‌‌ تی هم آزمایشگاه ترکیبی انیمیشن و واقعیت مجازی ایجاد کنیم همچنین آزمایشگاهی در حوزه سلامت با هدف بررسی اثرگذاری تغذیه و ورزش بر سلامتی انسان در واحد اردبیل تاسیس خواهد شد.

وی درباره چالش‌‌‌های عمده پژوهش در کشور گفت: بی‌‌توجهی و بی‌‌‌اعتمادی مدیران به یافته‌‌‌های پژوهشی و نامشخص بودن و بهره نبردن از نتایج پژوهش از مسائل و چالش‌‌‌های عمده در زمینه پژوهش در ایران است. ضعف ارتباطات که وجه مشخص آن نامطلوب بودن ارتباطات میان بخش تحقیقات با اقتصاد، سیاست، فرهنگ و جامعه، ضعف ارتباط با دنیای پویای علم و فن‌‌‌آوری، ضعف مفرط پایگاه‌‌های اطلاعات و نظام اطلاع‌‌‌رسانی و مانند آن است را می‌‌‌توان از دیگر مشکلات پژوهش در ایران دانست.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل یادآور شد: دانشجویان و دانش‌‌‌آموختگان برخی از رشته‌‌ها نمی‌‌‌دانند برای چه سازمانی می‌‌‌توانند پژوهش انجام دهند و تخصص آنها به درد کجا می‌‌‌‌خورد. اینجاست که مدیریت کلان پژوهش باید نقش‌‌آفرینی کند و با اشراف بر رشته‌‌های علمی، نهاد‌‌های مرتبطی را برای تحقق این امر، ایجاد کند.

ستاری خاطرنشان کرد: متاسفانه سیستم حمایت پژوهش در ایران نداریم تا اطلاعات کامل آزمایشگاه‌‌‌ها را به طور منسجم ارائه دهند و سامانه‌‌ای برای ثبت تجربیات پژوهشگران در آزمایش‌‌های متعدد وجود ندارد که همه این موارد ناشی از نبود مدیریت تجربه صحیح در این حوزه است.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل فرزاد ستاری امکانات آزمایشگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امکانات آزمایشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۱۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سجاد بیگی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در جلسه هم‌اندیشی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب اظهار کرد:‌ استکبار جهانی با مؤلفه‌هایی مانند جنگ نرم، جنگ سخت‌افزاری، جنگ سایبری از طریق بسط و توسعه توان علمی و فناوری خود در راستای تحریف فرهنگ اسلامی و نیز در حوزه اقتصادی برای فروپاشی نظام‌های اقتصادی از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده؛‌ بنابراین دانشگاهیان باید در مقابل همه ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند.

وی افزود: کشور منزلت علمی پرافتخار خود را مرهون اندیشمندان و نخبگانی است که قله‌های ترقی و مرز‌های دانش را شکسته‌اند و با توجه به جایگاه رفیع و نقش محوری اعضای هیئت علمی در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاهی تمدن ساز بر مبنای اصول اسلامی و تقویت زمینه و ظرفیت‌های علمی و تربیت نخبگان توانسته با طرح دانش‌افزایی و توانمندسازی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها گام‌های بلندی را بردارد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بیان کرد: بسیاری از دانشگاه‌های نسل اول، دوم و سوم کشور آموزش محور، پژوهش محور و یا به‌صورت کارآفرین فعالیت دارند که کارآفرینی همراه با آموزش عالی و پژوهش محوری در راستای تمدن سازی و انسان سازی بر مبنای اصول اسلامی از مهم‌ترین مأموریت‌های دانشگاه اکنون است که این مأموریت دانشگاه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده به همین دلیل دکتر طهرانچی برای تبیین منویات مقام معظم رهبری، مأموریت دانشگاه را بیشتر به‌سوی کارآفرینی سوق داده و علاوه بر شهریه محور بودن، دانشگاه باید به‌سوی فعالیت‌های غیر شهریه‌ای با ایجاد دانش جدید و شرکت‌های فناورانه سوق داده شود.

نهاد نمایندگی دیدبان حریم انسانیت و عفاف در ساحت مقدس دانشگاه 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب نیز نهاد نمایندگی را به‌عنوان محور عزت، شرافت و دیدبان حریم انسانیت و عفاف در ساحت مقدس دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه محل تعلیم و پرورش استعداد‌ها، نبوغ علمی و فکری نسل جوان انقلاب است این تعلیم و تربیت بدون توجه به مسائل مهم فرهنگی و نیز اشاعه فرهنگ اصیل اسلامی بین نسل جوان دانشجو میسر نخواهد بود و در این راستا نهاد توانسته ارزش‌های مهم الهی و انسانی را در دانشگاه تبیین و نهادینه کند.

پیام خدایی بیان کرد: برگزاری نماز جماعت، راه‌اندازی مدارس دخترانه و پسرانه سما، اعزام دانشجویان به مناطق جنگی و زیارتی در قالب کاروان‌های راهیان نور، برپایی نمایشگاه‌های حجاب و عفاف و صنایع‌دستی و تجسمی در واحد، برپایی نمایشگاه کتاب، برگزاری یادواره شهدای دانشجو و استقبال از شهید گمنام در واحد، پیگیری برای اخذ مجوزات اولیه برای تدفین شهدای گمنام و ساخت یادمان برای شهدای گمنام در محوطه دانشگاه و تشکیل ستاد‌های عفاف و حجاب ازجمله عملکرد و فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در حوزه‌های مختلف بوده است.

وی پیگیری ایجاد مرکز نیکوکاری با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) شهرستان در دانشگاه، تأسیس کارگروه آراستگی و پوشش، راه‌اندازی چهار کانال اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی برای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در فضای مجازی، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با معرفی و اعزام گروه‌های برتر به استان، تبلیغ برای جذب حداکثری دانشجو در شهرستان‌ها و روستا‌های تابعه، برگزاری آزمونه‌ای کنکور سراسر، آزمون نظام‌مهندسی و آزمونه‌ای استخدامی کشور در واحد و توزیع بروشور‌های معرفی ظرفیت‌ها، امکانات و رشته‌های دانشگاه بین داوطلبین شرکت‌کننده در آزمون‌های سراسری را از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد