Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای این جلسه به صورت مجازی تشکیل شد.

در ابتدای جلسه دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تبریک سال نو، گزارشی از پیک چهارم کرونا و پیشرفت‌های حوزه آموزش دانشگاه در راستای مجازی سازی و دروس فعال مجازی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شروع جلسه مسائل و مشکلات آموزشی و دانشجویی از سوی معاونین آموزشی دانشکده‌ها مطرح و توسط مدیران آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه راه کارهای لازم ارائه شد.

طراحی برنامه آموزشی ادغام یافته آموزش زبان انگلیسی توسط گروه زبان‌های خارجی

دکتر سکینه شب بیدار معاون آموزشی کالج بین الملل علوم پزشکی تهران، درباره طراحی برنامه آموزشی ادغام یافته آموزش زبان انگلیسی توسط گروه زبان‌های خارجی کالج گزارشی ارائه کرد و گفت: این پروژه از آبان ۹۵ با هدف آموزش مستمر دانشجویان از بدو ورود تا فارغ التحصیلی طراحی شده است.

وی افزود: در حال حاضر تسلط دانش آموختگان رشته‌های مختل دانشگاه به زبان‌های بین المللی یکی از الزامات موفقیت حرفه ای و آکادمیک آنهاست و بر این اساس، با توجه به طول تحصیل دانشجویان در رشته پزشکی عمومی و فاصله قابل ملاحظه آموزش‌های مستقیم از زمان فراغت از تحصیل، ما را در کالج دانشگاه بر آن داشت تا اقدامی را در خصوص ارتقای تسلط فراگیران دانشگاه به زبان انگلیسی برنامه ریزی کنیم.

معاون آموزشی کالج بین الملل علوم پزشکی تهران افزود: بر این اساس پیرو مذاکرات اولیه طراحی برنامه آموزشی ادغام یافته آموزش زبان انگلیسی توسط گروه زبان‌های خارجی انجام شد و در حال حاضر آمادگی اجرای برنامه طولی آموزش زبان انگلیسی برای دانشجویان پزشکی عمومی وجود دارد، همچنین در این راستا هماهنگی‌های لازم با دانشکده پزشکی و گروه‌های بالینی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به ضرورت ورود دانشگاه به مجامع بین المللی لازم است دانشجویان نیز تعامل بین المللی داشته باشند.

پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای جلسه مقرر شد کلیات برنامه مذکور در قالب طرح توسعه‌ای برای یکی از ورودی‌های جدید سال تحصیلی ۱۴۰۰، آماده سازی شود.

کوریکولوم پیشنهادی دکترای حرفه ای اپتومتری دانشجویان غیرایرانی

در ادامه جلسه دکتر وحید ضیایی معاون آموزشی پردیس بین الملل علوم پزشکی تهران، از تدوین کوریکولوم دکترای حرفه ای اپتومتری برای دانشجویان غیر ایرانی خبر داد و گفت: این کوریکولوم با همکاری دانشکده توانبخشی و انجمن اپتومتری طراحی و تدوین شده است که پس از راه اندازی و ارزشیابی این دوره می‌توان در سال‌های آتی برای پذیرش دانشجویان ایرانی نیز استفاده کرد.

وی ادامه داد: دانشجویان کارشناسی ورودی این رشته می‌توانند با گذراندن ۶۸ واحد و با طول دوره ۳ تا ۴ سال در دوره دکترای حرفه ای فارغ التحصیل شوند.

پس از اظهار نظر اعضا کوریکولوم مذکور مصوب شد.

دکتر محبوبه خباز مافی نژاد نیز اصلاحیه شیوه نامه کمیته دانشجویی توسعه آموزش را مطرح و گفت: این شیوه نامه در اسفند ۹۷ در شورای آموزشی و مصوب و تغییراتی در آن انجام شد. این شیوه نامه به یافتن پتانسیل‌های دانشجویان برای برنامه ریزی و پیشبرد امور آموزشی و یادگیری دانشکده‌ها کمک کننده خواهد بود.

پس از ارائه توضیحات و تبادل نظر این شیوه نامه مصوب شد.

شیوه نامه اجرایی تنوع بخشی به مدل‌های انجام پایان نامه دانشجویان غیر ایرانی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی

همچنین شیوه نامه اجرایی تنوع بخشی به مدل‌های انجام پایان نامه دانشجویان غیر ایرانی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی توسط دکتر شهرزاد غیاثوندیان، مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شد و گفت: این شیوه نامه توسط معاونت آموزشی پردیس بین الملل بازنگری شده است و تمامی نقطه نظرات دانشکده‌ها در آن اعمال شده است.

وی پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای با حضور معاونین آموزشی دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و همچنین بین الملل دانشگاه را داد تا شیوه نامه مذکور در این کمیته نهایی و سپس جهت طرح مجدد به شورای آموزشی ارجاع شود.

درخواست پذیرش دانشجو به شکل غیر متمرکز در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مجازی

دکتر رقیه گندمکار مدیر گروه آموزش پزشکی گفت: پذیرش دانشجو به شکل غیر متمرکز در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مجازی در دانشگاه سبقه ای چندین ساله داشته است و پیش از این و بر اساس مصوبات سال ۹۳ از میان اعضای هیأت علمی و دانشجویان دکترای حرفه ای و استعدادهای درخشان پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته مجازی صورت می گرفته است.

دکتر قاضی اعلام کرد: با توجه به مصوبه اخیر وزارت بهداشت و با توجه به موافقت شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌تواند این دوره را به صورت آزاد و غیر متمرکز برای متقاضیان برگزار کند.

در انتها مطابق دستور جلسه موارد مطرح و مصوب شد.

کد خبر 5188821

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش زبان خارجی دانشجویان خارجی اپتومتری تصویب رشته دانشجویان خارجی دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان وام دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت خوابگاه دانشجویی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اطلاعیه آزمون استخدامی دوره دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش زبان انگلیسی دکترای حرفه ای دانشجویان غیر شیوه نامه معاون آموزشی شورای آموزشی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مصطفی جعفری‌کرمانی‌پور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در سومین جلسه کنسرسیوم مهارت و اشتغال استان در محل اتاق بازرگانی کرمان گفت: با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان طرح «بورسیه صنعتی» را اجرا می‌شود تا دانشجویان در رشته‌های مورد نیاز تحصیل کنند و بعد از فارغ‌التحصیلی هم جذب صنایع شوند. 

وی افزود: نخستین کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال کشور را حدود هفت ماه قبل در کرمان راه‌اندازی شد.

 او اظهار داشت:کرمان در این زمینه پیشرو است و در نخستین جلسه کنسرسیوم تفاهمنامه با ۱۹ شرکت به امضا رسید که شامل تامین اشتغال دانش‌آموختگان و نیروی انسانی برابر با ۹ هزار و ۵۰۰ نفر می‌شود.

جعفری در ادامه از انعقاد ۲۵ تفاهمنامه جدید با صنایع در قالب سومین جلسه کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال خبر داد و اعلام کرد: این دانشگاه در تلاش است از ظرفیت صنایع برای مهارت‌آموزی استفاده کند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» به‌عنوان یکی از روش‌ها برای موفقیت بیشتر کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال نام برد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه های علمی و آموزشی در دهدشت
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟