Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل به مناسبت هفته دفاع مقدس و هفته دامپزشکی، نخستین آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرستان مشکین‌شهر با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال افتتاح شد.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل در مراسم افتتاحیه این آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه با تجهیزات و امکانات مطلوب، فضای مناسبی را در اختیار دامداران و فعالان صنعت دامپروری منطقه قرار میدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهلول تکلوی افزود: با افتتاح این آزمایشگاه امکانات بیشتری در جهت مبارزه و پیشگیری از بیماری‌های دامی فراهم آمده و سطح ایمنی در واحدهای مختلف دامی روزبه‌روز افزایش می‌یابد.

عضو شورای اداری استان اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر علاوه بر آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان به‌عنوان آزمایشگاه مرجع،  ۴ باب آزمایشگاه دولتی تشخیص دامپزشکی در شهرستان‌های بزرگ استان و نیز ۴ باب آزمایشگاه بخش خصوصی در راستای آزمایش‌های تشخیص و پایش بیماری‌ها در استان فعالیت می‌کنند.

وی جواب‌دهی آزمایشات در سریع‌ترین زمان ممکن و بدون اتلاف وقت و زمان و جلوگیری از هزینه‌های اضافی حمل‌ونقل، اشتغال‌زایی در بخش خصوصی دامپزشکی و کم کردن تصدی نیروی انسانی در بخش دولتی و کیفیت‌بخشی به خدمات دامپزشکی را از مزایای مهم ایجاد این آزمایشگاه در شهرستان مشکین‌شهر عنوان کرد.

تکلوی با اشاره به اینکه در شش‌ماهه اول سال جاری ۵۳ هزار و ۱۸۵ مورد آزمایش تشخیص در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان انجام شده است، افزود: این آزمایشات با محوریت تشخیص انواع بیماری‌های دام و طیور و آبزیان، عوامل میکروبی آلوده‌کننده مواد غذایی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی، بررسی باقیمانده‌های سموم در مواد غذایی و خوراک دام و طیور و کنترل کیفی محصولات صادراتی در استان انجام شده است.

انتهای خبر

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرستان مشکین شهر دامپزشكي آزمايشگاه بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۲۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین، علی بهاری درخصوص بیماری کبد چرب اظهار کرد: بیماری کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی در دنیا است. علل اصلی بیماری کبد چرب اضافه وزن یا چاقی، دیابت یا بیماری قندخون، چربی خون و افزایش فشار خون است که به مجموع این‌ها سندروم متابولیک می‌گوییم.

این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: علاوه‌بر همه این‌ موارد، مصرف الکل و برخی داروها می‌تواند باعث ایجاد کبدچرب شود. این بیماری به عادات غذایی و سبک زندگی افراد بسیار مرتبط است، کم‌تحرکی افراد و عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، منجر به اضافه وزن و در پی آن ایجاد کبدچرب می‌شود.

وی درخصوص علائم بالینی کبدچرب تشریح کرد: بیماری کبدچرب متاسفانه ابتدا هیچ علامت بالینی خاصی ندارد و به مرور زمان منجر به آسیب می‌شود. در ابتدا بهترین راه تشخیص این بیماری سونوگرافی کبد است و هم‌چنین آزمایش خون که آنزیم‌های کبدی چک شود. آزمایش‌های دیگر برای بررسی چربی و قند خون هم برای بیماری کبد چرب موثر است.

قاتلین کبد چرب کدامند؟ ؛ روشی برای درمان فوری کبد چرب | شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب را بشناسید + ویدئو

بهاری در خصوص عللی که سبب ایجاد بیماری کبد چرب می‌شوند، گفت: اکنون ثابت شده که آلودگی هوا نیز باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود. همچنین فلور میکروبی روده با ایجاد کبد چرب ارتباط دارد، بنابراین می‌بینیم حتی عللی که به چشم نمی‌آید، می‌تواند منجر به بیماری شود.

فوق تخصص گوارش و کبد در رابطه با راه‌های پیشگیری از این بیماری اظهار کرد: یک زندگی سالم از لحاظ تغذیه بسیار کمک‌کننده است زیرا اضافه وزن،‌ چربی خون، قند خون و فشار خون از علل اصلی این بیماری است. بنابراین اگر شخصی اضافه وزن دارد بهتر است با روندی متعادل و همراه با ورزش وزن خود را کم کند، اگر مبتلا به دیابت است باید مرض قند خود را کنترل کند، اگر کسی چربی خون داشته باشد، رژیم و دارو بسیار موثر است. لذا تغذیه سالم، اجتناب از مواد قندی و چربی اضافه است که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: بیماران بجای اینکه به دنبال مصرف دارو برای کبدچرب باشند، باید سبک زندگی خود را تغییر دهند و حتما روزی نیم ساعت ورزش داشته باشند.

بهاری در ارتباط با درمان دارویی کبدچرب اظهار کرد: درمان دارویی این بیماری، مرتبط به عوامل زمینه‌ساز آن است. به طور مثال درمان دیابت، درمان چاقی و چربی است و اگر دارویی می‌دهیم در همین راستا است. اینکه مستقیم ما به کبد دارو دهیم، تقریبا دارویی وجود ندارد لذا از همه عوامل مهم‌تر تغذیه سالم و ورزش است.

کد خبر 850338 منبع: ایسنا برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - کبد

دیگر خبرها

  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • دستگیری سارق اماکن خصوصی در اردبیل 
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل