Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه روسازی‌های بتنی گزینه مناسبی برای راهسازی به شمار می‌رود بخشی از فعالیت‌های مرکز را در حوزه راه تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری این وزارتخانه در خصوص برنامه‌های آن مرکز در سال جاری برای بخش راه‌ها اعلام کرد: در حوزه روسازی راه‌ها که عمدتا قیر و آسفالت است وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری‌ها بزرگترین مصرف‌کننده قیر در کشور هستند که در این سه مجموعه گواهینامه فنی در حوزه قیر و آسفالت به منظور ارتقای کیفیت آسفالت اجباری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی الزام دوجداره شدن تانکرهای قیر را از دیگر اقدامات مناسبی برشمرد که با تلاش‌های آن مرکز به مرحله اجرا رسیده است. به گفته وی، قبلا پیرشدگی قیر سبب کاهش کیفیت آسفالت می‌شد که با الزام تانکرهای قیر به دوجداره شدن این مشکل تا حد قابل قبولی برطرف شده است. با دوجداره سازی تانکرهای حمل قیر نیاز به گرمایش مجدد برای تخلیه قیر در کارخانجات آسفالت از بین رفته است.
ضرورت تولید انواع قیر بر اساس شرایط آب‌وهوایی، میزان ترافیک و شدت  تابش آفتاب
حیدری از دیگر اقدامات مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را تهیه نقشه پهنه‌بندی قیر PG (قیر عملکردی) در سطح کشور به منظور ارتقای کیفیت قیر عنوان کرد و افزود: پیش‌تر، سه نوع قیر براساس درجه نفوذ تولید می‌شد. درحالیکه در پهنه بندی دمایی  کشور با کار مطالعاتی 16 نوع قیر بر اساس شرایط آب و هوایی، میزان ترافیک جاده‌ها، شدت تابش آفتاب و... موردنیاز است. هم‌اکنون تعامل و همکاری مناسبی با صنعت، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه برای اینکار انجام شده است.
راه‌اندازی 27 آزمایشگاه مجهز تست قیر PG توسط بخش خصوصی در سطح کشور
به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر، بخش خصوصی 27 آزمایشگاه مجهز در کشور را برای تعیین  PG قیر با حدود 300 میلیاردتومان اعتبار راه‌اندازی کرده است. نقش مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در موضوع آموزش عوامل کاری و نیروی انسانی با صلاحیت حرفه ای چشمگیر بوده که انواع دورهای آموزشی تخصصی در حوزه قیر و آسفالت در سراسر کشور ازجمله آنهاست.
علاقمندی برخی از کشورها برای  خرید قیر از ایران
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تعامل ایجاد شده بین مرکز تحقیقات را با کارخانه‌های تولید قیر باکیفیت تعامل مناسبی عنوان و تصریح کرد: قیر کشور در منطقه از نظر کیفیت سرآمد است و هم اکنون از برخی از کشورها خواهان خرید قیر از ایران هستند.
حیدری در خصوص برنامه‌هایی که در سال جاری در بخش راه ها در برنامه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است توضیح داد: روسازی راه‌ها با رویه‌های مرکب که تلفیق بتن و قیر است در برنامه مرکز قرار دارد. مرکز تحقیقات  در صدد است تا روسازی راه‌ها را با رویه‌های مرکب یا روسازی بتن غلطکی، بهسازی  کند.
وی با اشاره به اینکه در کیفی‌سازی آسفالت راه‌ها 20 درصد شامل روسازی و 80 درصد مربوط به زیرسازی است اعلام کرد: مقرر است زیرسازی راه‌ها با ارتقای بتن و استفاده بیشتر از بتن که دوام بالاتری دارد انجام شود و لایه نازکی از آسفالت نیز روی زیرسازی‌های بتنی انجام شود.
حیدری تصریح کرد: انجام زیرسازی راه‌ها با بهره‌مندی از بتن و آسفالت لایه نازک  در روسازی می‌تواند منجر به دوام و کیفیت بیشتر راه‌ها شود. در جاده مبارکه-بروجن این کیفیت در حال انجام است که دوام بالایی دارد و منجر به کاهش هزینه‌ها نیز خواهد شد.
وی افزود: با اقدامات چندساله مرکز عمر مفید راه‌ها از 3 سال به حدود 5 سال ارتقا یافته است. در حالیکه با زیرسازی بتنی و رویه نازک آسفالت عمر راه‌ها تا10 سال ارتقا خواهد یافت .
این مقام مسئول موضوع دیگری که در دست پیگیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است، موضوع بهره‌مندی از تراشه‌های آسفالت عنوان کرد و گفت: در صدد هستیم تا تراشه‌های آسفالتی را که قابل بازیافت است مورد استفاده قرار دهیم. زیرا این تراشه‌ها حدود 3 تا 4 درصد قیر مفید دارد و با تزریق یک تا دو درصد قیر و یکسری جوان کننده‌ها می توان از این تراشه‌ها به عنوان آسفالت استفاده مجدد کرد.
حیدری دانش فنی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را برای بهره‌مندی از تراشه‌های آسفالت کافی دانست و افزود: تراشه‌های آسفالت با افزودن مقدار مناسب قیر و همچنین جوان کننده ها به عنوان آسفالت نو در چرخه استفاده خواهد آمد.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مزایای آوردن تراشه‌های آسفالت به چرخه استفاده مجدد را کاهش 30 درصدی هزینه ها و عدم استفاده از سنگدانه‌ها عنوان کرد. به گفته وی، در مجموعه وزارت راه وشهرسازی، سازمان راهداری موظف است بین 10 تا 15درصد از تراشه های آسفالت را در راهسازی مورد استفاده قرار دهد که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درصدد است تا این میزان را ارتقا بدهد.
حیدری گفت: در حال حاضر شرکت دانش‌بنیانی در کشور هستند که تراشه‌های آسفالت را تولید می کنند. همچنین شرکت دانش بنیانی نیز جوان‌کننده‌های تراشه‌های آسفالت را تولید کرده است که کیفیت لازم را دارد.
وی تاکید کرد: هم اکنون از نظر ماشین‌آلات، مواد و دانش فنی در کشور برای بهره‌مندی مجدد از تراشه‌های آسفالت به عنوان آسفالت نو، کمی و کاستی وجود ندارد که در برنامه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی قرار دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آزمایشگاه سرپرست مرکز تحقیقات راه تراشه های آسفالت مسکن و شهرسازی بهره مندی راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

چهارم اردیبهشت ماه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در اقدامی، جزییات نتایج یک نظرسنجی کشوری را درباره برنامه‌های تلویزیون منتشر کرد که می‌تواند به عنوان مرجعی مناسب برای تحلیل میزان اقبال از محصولات شبکه‌های سیما استفاده شود؛ آن هم در شرایطی که نتایج نظرسنجی‌های دوره‌ای مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما به ندرت به انتشار عمومی می‌رسد از تحلیل این نتایج، نکات قابل توجهی به دست می‌آید.

ایرانیان همچنان تلویزیون می‌بینند

مطابق نظرسنجی‌های مرکز تحقیقات صداوسیما که پیش از این با نظم بیشتری منتشر می‌شد، معمولا حدود ۷۰ یا ۸۰ و گاه ۹۰ درصد مردم ایران، تماشاگر تلویزیون بودند؛ هرچند نتایج این نظرسنجی‌ها بعضا از سوی برخی با شائبه‌هایی هم همراه بود؛ چراکه معتقد بودند نهاد زیرمجموعه صداوسیما آمار را منتشر کرده است.

با این حال، آمار ۶۹.۲ درصدی مخاطبان تلویزیون که در نظرسنجی اخیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران به دست آمده، مؤید نتایج نظرسنجی‌های مرکز تحقیقات رسانه ملی است و با توجه به استقلال ایسپا نسبت به سازمان صداوسیما و البته سابقه قابل توجه آن در امر افکارسنجی، می‌تواند اثبات‌کننده درستی نظرسنجی‌های اهالی تلویزیون باشد.

بر این اساس، روشن می‌شود که حدود ۷۰ درصد از مردم ایران حتی در شرایط کنونی که برخی برنامه‌های سیما مورد نقد قرار دارند، تماشاگر تلویزیون‌اند.

صدرنشینی شبکه سه و شرایط مبهم نسیم

در میان شبکه‌های تلویزیون، شبکه سه که سالیان طولانی است از نظر میزان بیننده در رتبه نخست قرار دارد، همچنان صدرنشینی‌اش را حفظ کرده و شرایط مناسبی دارد. این شبکه با پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده مثل «معرکه»، «پانتولیگ» و «شب خوش» که در میان پربیننده‌ترین محصولات سازمان صداوسیما، سهم چشمگیری دارد، توفیق خوبی در جذب مخاطب دارد.

با اختلاف کمی نسبت به شبکه سه، شبکه آی‌فیلم در رتبه دوم جدول پربیننده‌ترین شبکه‌های تلویزیون دیده می‌شود. بالانشینی این شبکه که هویت خود را از سریال‌های قدیمی تلویزیون می‌گیرد، از طرفی نشان‌دهنده اقبال محصولات نمایشی گذشته تلویزیون است و از سوی دیگر، هشداری به سازمان صداوسیما محسوب می‌شود.

در این میان اختلاف حدودا دو برابری شبکه‌های سه و آی‌فیلم با دیگر شبکه‌ها نیز قابل توجه است.

با توجه به آن که برنامه‌های سرگرمی‌محور به طور معمول مخاطب بیشتری از برنامه‌های فرهنگی جذب می‌کنند، در چنین نظرسنجی‌هایی، انتظار از شبکه نسیم که جایگاه تولید و پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده شناخته می‌شود، بالاست. با این حال غیبت شبکه نسیم که روزگاری با شبکه سه رقابت می‌کرد، قابل توجه است.

وایرال به معنای بیننده نیست

از نکات جالب فهرست پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون، آن است که برخی برنامه‌ها با بیشترین بخش‌های وایرال‌شده در فضای مجازی، در رتبه‌های پایین‌تر از برنامه‌هایی قرار می‌گیرند که محتوای وایرالی زیادی تولید نمی‌کنند. مثلا «برمودا» کمتر از نصف «معرکه» بیننده دارد و «پاورقی» نیز به اندازه نیمی از مخاطبان «شب خوش»، بیننده جذب نکرده است؛ بنابراین اگرچه این دست برنامه‌ها از نظر بازتاب رسانه‌ای از برنامه‌های پرمخاطب‌تر موفق‌ترند، ولی در واقع حجم مخاطبی کمتر دارند.

این آمار نشان می‌دهد که واکنش رسانه‌ای و وایرال اینستاگرامی، لزوما به علت حجم زیاد بیننده برنامه‌ها نیست.

جای خالی برند‌های قدیمی

در آمار منتشرشده از سوی ایسپا، همچنین ۳۶.۹ درصد مخاطب «مردان آهنین» به عنوان پربیننده‌ترین برنامه تلویزیون در هفته آخر فروردین را می‌توان به عنوان یک نکته مورد توجه مدیران قرار داد؛ چراکه در سنوات گذشته، بار‌ها عناوینی با بیش از ۴۰ یا ۵۰ درصد مخاطب در صدر فهرست پرمخاطب‌های سیما می‌نشستند.

این نظرسنجی همچنین جای خالی برند‌هایی مثل «عصر جدید»، «خندوانه» و «دورهمی» را که حتی در ایام غیر نوروز و رمضان هم معمولا بیش از ۴۰ درصد مخاطب داشتند، نشان می‌دهد؛ و اینکه جایگزینان آن‌ها، هنوز نتوانسته‌اند به اندازه این عناوین بیننده جذب کنند.

این در حالی است که طی یکی دو سال اخیر، پس از سال‌ها نوروز و رمضان همزمان شدند و تلویزیون فرصت مناسبی داشت.

شباهت‌ها و تفاوت‌های دو نظرسنجی

مقایسه نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران و نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی که مدتی پیش در نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان اعلام شد، جالب توجه است. «مردان آهنین» که بین دو برنامه اول نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی نبود، در نظرسنجی ایسپا به عنوان پربیننده‌ترین برنامه نوروز ۱۴۰۳ سیما معرفی شده است.

جالب آن که در حالی که بیشتر اعداد و ارقام اعلامی دو نظرسنجی، در حد یکی دو درصد اختلاف دارند، میزان مخاطب سریال «زیرخاکی ۴» در نظرسنجی ایسپا (۴۵.۴ درصد) به شکل چشمگیری از نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی (۲۴.۹ درصد) بالاتر است. این در حالی است که آمار دو سریال دیگر («رستگاری» شبکه ۲ و «هفت سر اژدها» شبکه ۳) تقریبا تفاوت جدی ندارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد